Våra tjänster

Från omfattande bygg- och installationsarbeten till skräddarsydd arkitektur, inredningsdesign och avancerad digital visualisering.

Våra tjänster

AL X Design AB erbjuder en omfattande portfölj av tjänster för att möta alla dina bygg- och designbehov. Från om- och tillbyggnation till specialiserade el- och VVS-arbeten, inklusive installation av luftvärmepumpar och ventilationssystem.

Vi strävar efter att skapa harmoniska och funktionella utrymmen genom skräddarsydd arkitektur, inredningsdesign och avancerad 3D-animation. Vår expertis sträcker sig även till grafisk design, bildbehandling och effektiv databehandling för att säkerställa en holistisk och professionell service.

Med noggrann dokumentation och skräddarsydda storformatritningar garanterar vi transparent och effektiv kommunikation genom hela projektet.

Bygg / Renovering

Vi erbjuder expertis inom om- och tillbyggnation för alla typer av fastigheter, med fokus på noggrannhet och kundens önskemål. Vår erfarenhet garanterar en sömlös integrering av elinstallationer i ditt projekt.

Med vårt fokus på kvalitet och noggrannhet skapar vi badrumsinstallationer som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande. Vi säkerställer att dina badrumselinstallationer är säkra och hållbara.

Våra köksinstallationer kombinerar stil och funktionalitet för att skapa utrymmen som passar dina behov och estetiska preferenser. Vi integrerar även avancerade el- och nätverksinstallationer för att säkerställa att ditt kök är modernt och välutrustat.

Med vår gedigna erfarenhet och expertis inom elinstallationer levererar vi säkra och pålitliga lösningar för alla typer av fastigheter. Vi är stolta över att kunna garantera högsta standard på alla våra elinstallationer.

Vi erbjuder professionell nätverksinstallation för att säkerställa snabb och pålitlig anslutning i alla typer av fastigheter. Vi integrerar nätverkslösningar på ett effektivt och säkert sätt.

Med fokus på effektivitet och funktionalitet skapar vi tvättstugeinstallationer som underlättar din vardag. Vi garanterar att alla dina elinstallationer är säkra och pålitliga.

Vi erbjuder professionella VVS-tjänster för att säkerställa en optimal funktion och komfort i ditt hem eller din fastighet. Vi säkerställer en integrerad och effektiv lösning för alla dina VVS-behov.

Med vår expertis inom installation av luftvärmepumpar kan vi hjälpa dig att skapa ett energieffektivt och bekvämt inomhusklimat. Vi garanterar en korrekt och säker installation.

Vi erbjuder professionell ventilationstjänster för att säkerställa god luftkvalitet och hälsa i din fastighet. Vi implementerar effektiva och pålitliga ventilationssystem.

Design

Våra erfarna arkitekter skapar unika och funktionella arkitektoniska lösningar som passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder även arkitektritningar för att visualisera och förverkliga dina projekt.

Med vårt team av erfarna arkitekter och designers erbjuder vi skräddarsydda arkitektritningar för att förverkliga dina visioner och projekt. Vi fokuserar på detaljer och funktionalitet för att säkerställa att varje ritning uppfyller dina krav.

Vår passion är att skapa inspirerande och funktionella interiörer som speglar din personliga stil och behov. Vi erbjuder skräddarsydd inredningsdesign för att skapa harmoniska och välkomnande miljöer.

Med vår expertis inom 3D-animation och effekter kan vi skapa imponerande visualiseringar och presentationer för dina projekt. Vi använder avancerad teknik och kreativitet för att ge liv åt dina idéer och koncept.

Vi erbjuder skräddarsydd grafisk design för att förstärka din varumärkesidentitet och kommunicera dina budskap effektivt. Våra designers arbetar nära dig för att skapa visuellt tilltalande och funktionella grafiska lösningar.

Med vår expertis inom bildbehandling kan vi förbättra och manipulera bilder för att uppnå önskat resultat. Vi erbjuder professionell bildbehandling för både privata och kommersiella ändamål.

Vi erbjuder effektiva och säkra databehandlingstjänster för att hantera och skydda din information. Vårt erfarna team säkerställer att dina data behandlas på ett pålitligt och effektivt sätt.

Vi erbjuder noggrann och komplett dokumentation för alla våra projekt för att säkerställa transparens och efterlevnad av gällande standarder och regler. Vår dokumentation är tydlig och lätt att förstå för alla intressenter.

Vi erbjuder skräddarsydda storformatritningar för att underlätta planering och visualisering av dina projekt. Våra ritningar är detaljerade och noggrant utförda för att möta dina behov och krav.

Få en kostnadsfri offert!

Fyll i vårt formulär och berätta om ert projekt så återkommer vi med en offert så snart vi kan.